211 Резултата   Виж всички

Тристаен обзаведен апартамент на бул. Арсеналски

85 кв.м.

2 спални

3 стаен

2 бани

Наем

€ 400

Тристаен апартамент под наем на бул. Христо Ботев

95 кв.м.

2 спални

3 стаен

1 баня

Наем

€ 430

Обзаведен мезонет до ул. Ген. Ст. Тошев

250 кв.м.

3 спални

4 стаен

2 бани

Наем

€ 650

Тристаен апартамент под наем в Люлин 10

88 кв.м.

2 спални

3 стаен

1 баня

Наем

€ 295