За нас


Кои сме ние?

Асист Пропърти ЕООД е създаден през февруари 2012г. Компанията е почти изцяло насочена в сегмента наеми на жилищни имоти. През годините сме изградили голямо портфолио от лоялни клиенти, както наематели, така и наемодатели. Разполагаме с екип от отлично подготвени над 30 професионалиста, всеки от които е наясно с изискванията на професията и високите стандарти на екипа. Говорим английски, руски, испански, немски и гръцки език.

Ценности

Чрез ефикасност на предоставената услуга и емпатия към проблемите на нашите клиенти, ежедневно градим усещането за надеждност в тях. Гордеем се с нашата услужливост и изпъкваме с гъвкавостта на предлаганите решения. Благодарение на тези фактори ние градим взаимно доверие. Нашето най-голямо постижение е удовлетвореността на нашите клиенти.

Мисия

Целта на Асист Пропърти е да предоставя все по-стойностна и все по-професионална услуга. Мисията на нашата компания е да усъвършенства качествата на своите служители и да бъде винаги една стъпка по-напред от конкуренцията. Стремим се непрекъснато да отговаряме на тенденциите на пазара и проактивно и целенасочено да иновираме своя продукт с оглед на това да отговорим на променящите се изисквания на потребителите. Ние ценим времето на всеки един клиент и работим в посока постигане на най-ефикасния краен резултат. За нас невъзможното не е пречка. Дори и поставената задача да е трудна, стремим се винаги да запазим духа и вярата за успех. А ако към тях добавим професионализъм и качествена подготовка, резултатът винаги е удовлетворяващ!

Нашият екип

Сара Серафимова

Оперативен мениджър

Ваня Георгиева

Главен брокер - Западни райони

Глория Георгиева

Брокер - Западни райони

Цветан Лалев

Главен брокер-Район Лозенец

Цветелина Атанасова

Офис-Администратор-Лозенец

Лора Димитрова

Брокер-Район Лозенец

Емил Евденов

Брокер-Район Лозенец

Валерия Раднева

Брокер-Район Лозенец

Виктория

Брокер-Южни райони

Петя Русева

Офис Администратор-Юг

Кристиян Калинов

Брокер-Южни райони

Габриела Малиновска

Брокер-Южни райони

Виолета Стойнева

Брокер- Южни райони

Ралица Ковачева

Брокер-Южни райони

Мая Иванова

Брокер- Южни райони

Митко Апостолов

Брокер-Южни райони

Антон Даскалов

Мениджър продажби

Мариян Няголов

Брокер Продажби

Светослав Димитров

Управител

Кариера в Асист