За нас


Кои сме ние?

Асист Пропърти ЕООД е създаден през февруари 2012г. Компанията е почти изцяло насочена в сегмента наеми на жилищни имоти. През годините сме изградили голямо портфолио от лоялни клиенти, както наематели, така и наемодатели. Разполагаме с екип от отлично подготвени над 30 професионалиста, всеки от които е наясно с изискванията на професията и високите стандарти на екипа. Говорим английски, руски, испански, немски и гръцки език.

Ценности

Чрез ефикасност на предоставената услуга и емпатия към проблемите на нашите клиенти, ежедневно градим усещането за надеждност в тях. Гордеем се с нашата услужливост и изпъкваме с гъвкавостта на предлаганите решения. Благодарение на тези фактори ние градим взаимно доверие. Нашето най-голямо постижение е удовлетвореността на нашите клиенти.

Мисия

Целта на Асист Пропърти е да предоставя все по-стойностна и все по-професионална услуга. Мисията на нашата компания е да усъвършенства качествата на своите служители и да бъде винаги една стъпка по-напред от конкуренцията. Стремим се непрекъснато да отговаряме на тенденциите на пазара и проактивно и целенасочено да иновираме своя продукт с оглед на това да отговорим на променящите се изисквания на потребителите. Ние ценим времето на всеки един клиент и работим в посока постигане на най-ефикасния краен резултат. За нас невъзможното не е пречка. Дори и поставената задача да е трудна, стремим се винаги да запазим духа и вярата за успех. А ако към тях добавим професионализъм и качествена подготовка, резултатът винаги е удовлетворяващ!

Нашият екип

Сара Серафимова

Оперативен мениджър

Ваня Георгиева

Брокер

Цветан Лалев

Брокер

Цветелина Атанасова

Офис Администратор

Лора Димитрова

Брокер

Емил Евденов

Брокер

Емил Ерменков

Брокер

Валерия Раднева

Брокер

Виктория

Брокер

Петя Русева

Офис Администратор

Кристиян Калинов

Брокер

Габриела Малиновска

Брокер

Виолета Стойнева

Брокер

Ралица Ковачева

Брокер

Мая Иванова

Брокер

Антон Даскалов

Мениджър продажби

Мариян Няголов

Брокер Продажби

Светослав Димитров

Управител

Кариера в Асист