211 Резултата   Виж всички

Тристаен обзаведен апартамент след ремонт до ул. Маестро Кънев

90 кв.м.

2 спални

3 стаен

1 баня

Наем

€ 325

Тристаен апартамент в  Зона Б-19

105 кв.м.

2 спални

3 стаен

1 баня

Наем

€ 400

Двустаен обзаведен апартамент до пл. П.Р.Славейков

45 кв.м.

1 спалня

2 стаен

1 баня

Наем

€ 550

Офис на ул. Шандор Петьофи

110 кв.м.

4 спални

Офис

1 баня

Наем

€ 550

Тристаен апартамент в Стрелбище

88 кв.м.

2 спални

3 стаен

1 баня

Наем

€ 350

Тристаен обзаведен апартамент до пл. Знаме на мира

80 кв.м.

2 спални

3 стаен

1 баня

Наем

€ 425