262 Резултата   Виж всички

Лозенец

90 кв.м.

2 спални

3 стаен

1 баня

Наем

€ 550

Двустаен обзаведен апартамент на ул. Монтевидео

50 кв.м.

1 спалня

2 стаен

1 баня

Наем

€ 325

Просторен апартамент в кв. Лозенец

100 кв.м.

2 спални

3 стаен

1 баня

Наем

€ 400

Тристаен обзаведен апартамент до Ритуалната зала

90 кв.м.

2 спални

3 стаен

1 баня

Наем

€ 510

Тристаен апартамент на бул.Генерал Скобелев №77

90 кв.м.

0 спалня

3 стаен

0 баня

Наем

€ 400

Двустаен апартамент в ж.к.Хаджи Димитър

60 кв.м.

1 спалня

2 стаен

1 баня

Наем

€ 275