Обратно към търсене

Продажбa

€ 168500

101 кв.м.

2 спални

3 стаен

2 бани

Изпрати запитване 0700 20 308

Тристаен апартамент до бул. Ботевградско шосе в кв. Сухата река

Обява: 054254  

Разположение: ,,

Етаж: 2 от 5

Строителство:

Година: 2025

БЕЗ КОМИСИОНА ОТ КУПУВАЧА!!! ЦЕНИ НА ИНВЕСТИТОР!!!

Уникалният проект " GATE RESIDENCE" предлага разнообразие от квадратури и разпределения на апартаменти с една и две спални. 

Предлагаме Ви просторен тристаен апартамент с два санитарни възела, две непреходни спални, дневна с кухненски бокс и тераса-лоджия. Имотът е със застроена площ от 79,91 кв.м. 

Отопление на ток. Сградата ще бъде завършена през лятото на 2025г. Проектирана е с общо 66 апартамента, разделени в три секции.  Планирано озеленяване от двете страни на сградата. 

Проектът се намира в тих и спокоен квартал на София, район Подуяне. Разположена е до ключова пътна артерия бул. Ботевградско шосе. В близост има удобен градски транспорт, който осигурява достъп до всяка точка на града.

Архитектурата на сградата се отличава с модерен, стилен и същевременно непреходен във времето архитектурен облик. Контактната изолационна система осигурява комфортна среда на обитаване.  Носещата конструкция на сградата е монолитна стоманобетонна. Етажните плочи са решени предимно като безгредови, следствие на архитектурното решение.
Предоставяме съдействие при кредит. 

Възможност за покупка на подземно паркомясто или гараж.
Отговорен брокер: Кристиян Калинов - 0882433804. 
За повече информация или оглед се свържете с нас. Код за огледи: 54254.

  • Удобства

    Електричество

Адрес: