За нас


Кои сме ние?

Агенция за недвижими имоти Assist property е създадена през февруари 2012г. През годините сме изградили голямо портфолио от лоялни клиенти. Разполагаме с екип от отлично подготвени професионалисти, всеки от които е наясно с изискванията на професията и високите стандарти на екипа. Говорим английски, испански, френски. 

Ние сме агенция за недвижими имоти, която работи изключително активно както наеми така и продажби на имоти в гр. София. Последната услуга която добавихме, за да бъдем максимално полезни за Вас е управление на Вашите имоти. Така ние Ви спестяваме време, пари и всички ангажименти свързани с имота Ви! 

Ценности

Чрез ефикасност на предоставената услуга и емпатия към проблемите на нашите клиенти, ежедневно градим усещането за надеждност в тях. Гордеем се с нашата услужливост и изпъкваме с гъвкавостта на предлаганите решения. Благодарение на тези фактори ние градим взаимно доверие. Нашето най-голямо постижение е удовлетвореността на нашите клиенти.

Мисия

Целта на Assist property е да предоставя все по-стойностна и все по-професионална услуга. Мисията на нашата компания е да усъвършенства качествата на своите служители и да бъде винаги една стъпка по-напред от конкуренцията. Стремим се непрекъснато да отговаряме на тенденциите на пазара и проактивно и целенасочено да иновираме своя продукт с оглед на това да отговорим на променящите се изисквания на потребителите. Ние ценим времето на всеки един клиент и работим в посока постигане на най-ефикасния краен резултат. За нас невъзможното не е пречка. Дори и поставената задача да е трудна, стремим се винаги да запазим духа и вярата за успех. И когато към тях добавим професионализъм и качествена подготовка, резултатът винаги е удовлетворяващ!

Нашият екип

Сара Серафимова

Оперативен мениджър

Петя Кандиларова

Офис Администратор

Радостина Динчева

Офис Администратор

Емил Евденов

Брокер - наеми

Лора Димитрова

Брокер - наеми

Виктория Иванова

Брокер - наеми

Цветан Лалев

Брокер - наеми

Мая Иванова

Брокер - наеми

Бойко Димитров

Брокер - наеми

Габриела Малиновска

Брокер - наеми

Виолета Стойнева

Брокер - наеми

Антон Даскалов

Мениджър - продажби

Мариян Няголов

Брокер - продажби

Валерия Раднева

Брокер - продажби

Кристиян Калинов

Брокер - продажби

Светослав Димитров

Управител

Кариера в Assist