Обратно към полезно
Кариера в ассист

Тайната на успеха


Здравей, Ваня!

Благодаря ти ,че се съгласи за това интервю, знам  че не си падаш много по публичността ,а и времето за теб е ценно. От целият мениджмънт искаме да те поздравим за това, че работиш все така всеотдайно и резултатите ти са отлични

  • Здравейте, благодаря Ви за предоставената възможност да се докажа и за това, че старанието и работата ми са оценени.

Асист - Разкажи ни на кратко за себе си ,от кога си в бизнеса с недвижимите имоти? От колко време си част от екипа на Асист?

  • Работила съм 12 год. в чужбина, като през последните имах желание да се развивам в сферата на недвижимите имоти. След като се върнах в България, реших да навляза в бизнеса. В Асист стартирам работа през 2014г. в отдел наеми .

Асист - Работиш в отдел наеми ,защо наеми? Повечето брокери с опит се насочват към продажбите.Разкажи ни как мина един твой работен ден ?

  • Стартовата професия на брокер е необходимо да се натрупа достатъчно опит, за да достигне до работа с продажби. Към момента мисля, че имам достатъчно опит да се занимавам и с продажби.

Работният ми ден е динамичен, понякога и напрегнат. Срещам се с много и различни клиенти, като всеки има своите предпочитания. Нашата професия изисква да задоволим желанията и потребностите на клиенти ни, да проявим търпение и разбиране.

 

Асист - Не е тайна, че за хората днес е важно да си докарват добри финанси от работата,  при теб как е, успяваш ли да печелиш добре?

  • Професията е доходоносна, успявам да печеля добре. Радва ме и фактът, че клиентите остават удовлетворени от работата ми.

 

Асист - Какво е мнението ти за пазара като цяло в момента

  • Пазарът в момента е динамичен, цените са доста високи и към момента нереални, но това се отнася само за гр. София. В провинцията нещата стоят по друг начин. При положение, че търсенето е голямо, това определя и високите цени на наемите. Същевременно предлагането е ограничено

Асист - До кога мислиш, че пазара ще е в такава ситуация?

  • До година, две смятам, че предлагането ще бъде по-голямо и ще има нормализиране на цените.

Асист  - Ти си най- резултатният брокер, не само в района който обслужваш, но и в цялата

фирма. Каква е тайната ти ?Каква е твоята формула за успех?

  • Тайната на успеха е в постоянството, усилената работа и всеотдайност към професията.

Асист  –Какво би посъветвала колегите си ?

  • Бих посъветвала моите колеги да не се отказват, да се стремят към успех.

 

Асист - Какво би посъветвала наемодателите и наемателите?

  • Както наемодателите, така и наемателите е необходимо да имат повече доверие на брокерите от Асист. Тъй като фирмата е доста години на пазара и е лоялна, и коректна към клиентите.

 

Асист  - Има ли нещо, което би искала да добавиш?

  • Бих добавила - успешни наеми и продажби!

 

 

Благодаря ти за отделеното време!

Истории с щастлив край