Обратно към полезно
Щастлив край

„Референция за предоставени услуги“


В нашата работа най-важна е обратната връзка, която получаваме от Вас - нашите клиенти.
Спрямо нея, ние се ръководим как да продължаваме напред-стараем се да бъдем максимално гъвкави.
Ето защо, когато получим такава висока оценка от дългогодишен клиент, ние знаем,  че вървим в правилната посока.
В следващите редове бихме искали да Ви запознаем с представата на един клиент-НАЕМОДАТЕЛ, който ни познава от дълго време.
Благодарим Ви, г-жо Стоянова, за гласуваното доверие, за високата оценка и за прекрасните препоръки. Радваме се, че за пореден път успяхме да ги оправдаем.

 

“С настоящата референция бих искала да споделя своята благодарност и висока оценка за работата и професионализма на екипа на агенция за недвижими имоти "ACИCT  ПРОПЪРТИ" ЕООД.

С агенцията работя успешно от 8 години. Смятам, че е без конкуренция в сферата на отдаване на имоти под наем. Разполага със стегната и бързо работеща структура, голям екип от млади и амбициозни професионалисти, които имат индивидуален подход към изискванията и нуждите на клиента. Професионално отношение и компетентност в цялостния процес по отдаване на имоти под паем, в т.ч. правна и данъчна рамка. Усмихнати и позитивни xopa, стриктни и коректни. Голяма база с реални оферти и клиенти.

Натрупапият професионален опит в годините и постигнатите резултати са гаранция, че "АСИСТ ПРОПЪРТИ" ЕООД заслужава доверието на бъдещте си клиенти.“

 

06.06.2017г.                                                                  Милена Стоянова
гр.София

Истории с щастлив край