Обратно към полезно
Полезна информация

Ние Ви обещаваме да бъдем различни!


Ежедневно в нашата работа се сблъскваме с клиенти, които по един или друг начин са разочаровани от колеги брокери и агенции.
Подтикнати от негативното отношение и недоверие към нашата работа, бихме искали да Ви запознаем малко по-подробно с водещите ни принципи.
За нас всяко едно търсене е строго индивидуално, изисква специфично отношение и към него се подхожда възможно най-сериозно. След първоначалното обаждане на клиента, той бива насочен към най-подходящия брокер, който е запознат в детайли с конкретния район.
Идеята е не просто да Ви предлагаме безцелно имоти, които не кореспондират с  Вашите представи, не само да организираме огледи, които губят времето и на двете страни, а да намерим дом, в който Вие да усещате топлина и уют.
И тъй като за нас, Вие, нашите клиенти сте водещи и най-важни, Вашият коментар за работата ни е от първостепенно значение.
Благодарим от сърце на хората, които отделиха от времето си, за да споделят своя опит с нашата Агенция и бихме искали да споделим част от техните коментари за съвместната ни работа. Защото оценката на клиентите ни говори сама по себе си.
А за тези, които тепърва ще се сблъскват с търсенето на нов дом - очакваме Ви и Ви обещаваме да дадем най-доброто от себе си!

„Здравейте,

Макар и с известно забавяне, бих искала с този мейл да изкажа благодарността си към Лора Димитрова, на чиито любезни услуги попаднах през март месец случайно, но останах много доволна от подкрепата й в процеса на наемане на настоящото ми жилище в к-с Botanica Garden. За мен беше удоволствие да общувам с Лора в тези няколко дни. Процесите бяха изведени коректно и адекватно, нейното фино присъствие в тях беше професионално, дипломатично и подпомогна успеха на сделката. Пожелавам й още много успехи и възможности за разгръщане на талантите й в сферата, която я привлича!

Поздрави и успехи!

Милена Петкова“

Сърдечни благодарности за професионализма и персоналната ангажираност към Жанет Кошова, която съумява да направи интересите на клиента първостепенно значими.

Анжела Христофорова"

"Бих искал да изразя благодарност към Кристиян Калинов за съдействието, което ми оказа при намиране на апартамент под наем. Успя да ми предложи жилище, което отговаря на търсенето ми, в рамките на 2 седмици и демонстрира ангажираност и клиентска ориентация.

Светозар Атанасов“

Истории с щастлив край